XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2010/04/08/megnyilt-a-megujult-orkeny-istvan-konyvesbolt/

Témák A-Z

Megnyílt a megújult Örkény István Könyvesbolt

ARCHÍV | 2010. április 08. - Frissítve Egyéb

A polgármester is jelen volt az átadáson.Április 8-ától ismét várja a könyvszeretőket az Örkény István Könyvesbolt. Megnyitotta kapuit a megújult üzlet a Szent István körúton, amely ahogy régen, mostantól is széles választékkal áll az irodalom iránt érdeklődők rendelkezésére.

A könyvesbolt új szolgáltatásait Kocsis András Sándor, a Kossuth Könyvkiadó igazgatója mutatta be. A hazai könyvesboltok között egyedülálló módon nyomtathatnak itt a vevők művészi festmény- és fotóreprodukciókat, bárki elkészítheti saját hangoskönyvét a könyvesboltban működő ministúdióban, s mágnesfalas fotógaléria működik az emeleten, amelyben Cseh Tamás Évával és Gézával címmel nézhetnek meg kiállítást az érdeklődők kiállítás Szebeni András fotográfiáiból.

A XIII. kerület az értékek, az irodalom, a művészetek városrésze – emelte ki dr. Tóth József, a kerület polgármestere ünnepi beszédében. Mind mondta, a sokoldalú szolgáltatások miatt lehetne az átadott üzletet kulturális centrumnak is nevezni. Megköszönte a lehetőséget a városrész első embere a Kossuth Kiadónak, hogy a kerület lakói 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak a IV. kerületi Dugonics utcai boltban.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj