XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2010/04/30/ovodai-beiratkozas-majus-elso-heteben/

Témák A-Z

Óvodai beiratkozás május első hetében

ARCHÍV | 2010. április 30. - Frissítve Egyéb

Hétfőtől kezdődik az óvodai beiratkozás a XIII. kerületben. Az idei esztendőben május 3. és 7. között kell gyermekük felvételét kérniük a szülőknek, ha azt szeretnék, hogy 2010 szeptemberétől valamelyik kerületi intézménybe legyen helye csemetéjüknek.

Óvodába 3 éves kortól veszik fel a piciket, azok jelentkezhetnek tehát, akik már betöltötték ezt a kort. A felvételi kérelmet az óvodában kell leadni.

A XIII. kerületben az Egyesített Óvoda működteti az intézményeket, jelenleg összesen 16 helyszínen. Honlapunkon keresztül mindenki tájékozódhat arról, hogy melyik a lakóhelye szerint illetékes óvoda, hiszen az egyes intézmények megadott körzeteket látnak el. Ide vagy a választott óvodába írathatják be a kicsiket a szülők.

A XIII. kerületben minden adott ahhoz, hogy valamennyi gyermeket ellássanak az óvodák. Azaz a kerületi lakosoknak nem kell aggódniuk azon, hogy lesz-e helye gyermeküknek vagy sem, az önkormányzat gondoskodik minden igény kielégítéséről.

Ennek érdekében ez év szeptemberében két új óvoda nyílik: az Ákombákom Tagóvoda és a Pitypang Tagóvoda.

Az Ákombákom Tagóvoda a Váci út 88-90-ben szeptembertől fogadja a gyerekeket. Itt összesen 75 óvodáskorú gyermek ellátásáról gondoskodnak. Az újonnan nyíló bölcsődével egy épületben üzemelő óvoda 531 négyzetméteren biztosít elhelyezést a 3 és 6 év közötti korosztálynak, s emellett 750 négyzetméteres udvaron levegőzhetnek és játszhatnak a kicsik.

A Pitypang Tagóvoda pedig az Üteg utca 30-ban nyitja meg kapuit. Itt 200 gyermek töltheti majd mindennapjait korszerű és színvonalas környezetben.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj