XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2010/06/10/szolgaltatohaz-szuletik/

Témák A-Z

Szolgáltató Ház születik

ARCHÍV | 2010. június 10. - Frissítve Városfejlesztési hírek

Klapka utcaA Klapka utca 17-19-be tervezett intézmény a XIII. kerületi önkormányzat szándéka szerint egy átfogó, komplex és integrált funkciókat magába foglaló létesítmény lesz. A Szolgáltató Ház modern kialakítása része az Angyalföldi út – Klapka utca – Tüzér utca – Dózsa György út által határolt terület megújulásának.

Ezzel a kerület újabb része felelhet majd meg a mai kor kihívásainak építészeti és funkcionális szempontból egyaránt. Képünk a jelenlegi állapotot tükrözi, amely megérett a változtatásra. Széles körű felméréssel szeretné a XIII. kerületi önkormányzat biztosítani azt, hogy a lehető legnívósabb épület és intézmény szülessen a ma rossz állapotú ház helyén.

A Szolgáltató Ház minél inkább lakosságbaráttá tétele érdekében szeretnénk feltérképezni a XIII. kerületben élők igényét.

A cél az, hogy a létrejövő intézmény a környéken élők valódi igényeinek megfelelő szolgáltatásokat nyújtson. Ennek révén szeretnénk javítani a kerület e részének élhetőségén.

Segítségét kérjük abban, hogy a Szolgáltató Ház minden tekintetben megfeleljen a XIII. kerületi lakosok igényeinek. Kérjük, segítsen minket információkkal arról, hogy miképpen képzeli el a terület jövőjét, milyen funkciókat, szolgáltatásokat tartana hasznosnak a kerületben, illetve a Klapka utca környékén.

Elképzeléseit és elvárásait a letölthető kérdőív kitöltésével jelezheti nekünk június 14-25. között.

Véleményét az info@reevolutio.hu e-mail címre várjuk, a felmérést a REevolutio Kft. végzi.
Ezen kívül bedobhatja kitöltött nyomtatványt a  a Polgármesteri Hivatal aulájában elhelyezett ötletládába is.

Segítségét köszönjük.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj