XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2010/06/28/iden-otvenharman-erettsegiztek-kitunore-a-xiii-keruleti-intezmenyekben/

Témák A-Z

Idén ötvenhárman érettségiztek kitűnőre a XIII. kerületi intézményekben

ARCHÍV | 2010. június 28. - Frissítve Kulturális hírek

Az elmúlt hetekben országosan 1174 vizsgahelyen száznegyvenezer vizsgázó adott számot tudásáról a mintegy háromezer- hétszáz vizsgabizottság előtt. dr. Tóth József polgármester, országgyűlési képviselő és Holopné Schramek Kornélia alpolgármester is méltatta ezt a kitartó szorgalmat, mely remek csapatmunka eredménye mind a tanulók, a szülők, a tanárok, az iskolavezetés és az önkormányzat részéről.

A XIII. kerületi önkormányzat mindig nagy hangsúlyt fektetett az oktatásbarát politikára és arra, hogy megteremtse a színvonalas és kiegyensúlyozott működés anyagi-tárgyi feltételit: 16 tagóvoda, 14 általános iskola, 4 gimnázium, 1 zeneiskola és a közművelődési, sport gazdasági társaságok számára.

Két kitűnő tanuló, Nagy Ibolya Dóra és Simon Ágnes is elismerően beszélt sikerükről és a  rendezvényről:

Ez egy nagyon szép gesztus a polgármester úr részéről, ami ha jól tudom, más kerületre nem jellemző. A köszöntésről egyébként már tavaly is hallottam, ezért a felkészülés közben arra is gondoltam, milyen jó volna azok között lenni, akiket a polgármester úr köszönt.

A sok tanulás meghozza a gyümölcsét- ezúton kívánunk nekik és a többi érettségizettnek, további sikereket egyéni életpályájukon.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj