XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2010/11/04/osszefogas-a-vorosiszap-karosultjaiert/

Témák A-Z

Összefogás a vörösiszap károsultakért

ARCHÍV | 2010. november 04. - Frissítve Egyéb

A Lehel csarnok cégei, dolgozói, a vezetőktől a karbantartókon át a biztonsági őrökig mindenki  csatlakozott a közös adományozáshoz. Egy tizennyolc tonnás kamiont indítottak el Kolontár településre, amelyben különféle termékek só, cukor, kávé, tojás, takarítószerek, ruhák, orvosságok és még számtalan, a hétköznapi élethez nélkülözhetetlen árucikk volt található. Az adomány 1 614 960 forintot ölelt fel.

A XIII. Kerületi Közművelődési Nonprofit Kft. és az Angyalföldi Vadrózsa Néptáncegyüttes jótékonysági koncerttel szeretne segíteni a környezeti katasztrófa károsultjainak. A november 14-én vasárnap 19.00 órától a József Attilla Művelődési Központban tartandó jótékonysági koncerten a néptáncegyüttes mellett fellép a Téka és a Zagyva Banda együttes, valamint a Cimbali Band is. A fantasztikus hangulatért, a támogatói jegyekért mindössze 1500 ft-ot kell kiadni, amit teljes mértékben a katasztrófa érintettjeihez juttatnak el. Ezen felül további hozzájárulásokat lehet elhelyezni egy ott létesített urnában.

Az önkormányzat képviselő-testülete a jövő heti testületi ülésen dönt az iszapkatasztrófa károsultjainak segélyezéséről. 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj