XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2010/11/16/legyen-a-xiii-kerulet-honlapja-az-ev-honlapja/

Témák A-Z

Legyen a XIII. kerület honlapja, az Év Honlapja

ARCHÍV | 2010. november 16. - Frissítve Egyéb

Az idén, fennállásának 20. éves évfordulóját ünneplő szervezet az elmúlt évek gyakorlatát folytatva idén is meghirdette az internetes tartalomszolgáltatók rangos viadalát.” Az Év Honlapja 2010” weboldalak versenyére összesen 22 kategóriában nevezhettek a tartalomszolgáltatók, amelyre összesen 353 nevezés futott be a verseny kiírókhoz.

Az önkormányzatok és települések kategóriában tizenegyen nyújtottak be pályázatot, csak úgy, mint a többi kategóriában úgy itt is több díj kerül majd kiosztásra , de minden kategóriában csak a legjobb veheti át „Az év honlapja” díjat.

Amennyiben tetszik önöknek az idei évben megújult arculattal és funkciókkal kiegészült honlap, akkor éljen a közönségszavazás adta lehetőséggel. A közönségszavazás regisztrációt nem igényel, egy IP-címről óránként egy szavazás lehetséges, illetve érvényes a szavazás ideje alatt. A honlapra voksaikat november 28-ig tehetik meg.

A szakmai zsűri szintén mostantól pontozza a beérkezett nevezéseket. A zsűritagok hat szempont alapján értékelik a weblapokat, melyek a következők: design, impresszió, innovatívitás, interaktivitás, navigáció, kategóriának megfelelő tartalom. A díjakat 2010. december 2-án adják át.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj