XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2011/02/01/civil-nap-a-keruletben/

Témák A-Z

Civil Nap a kerületben

ARCHÍV | 2011. február 01. - Frissítve Kulturális hírek

Huszonhat szervezet mutatkozott be az aula standjain. Dr. Tóth József polgármester ünnepi köszöntőjében kiemelte, hogy az önkormányzat továbbra is egyenrangú partnerként kezeli a kerületi civil szervezeteket, biztosítja működésükhöz az eddigi anyagi támogatást. 

A több száz fő résztvevő megtekinthette a KIPE13 művészeinek kiállítását, igénybe vehette az egészségügyi szolgáltatásokat és konzultációkat (ASZE, Parlagfűmentes Magyarországért Egyesület, Vöröskereszt, Önkontroll Klub, Háttér Társaság) és tanácsokat  kaphatott jogi, pénzügyi, pályázatírással kapcsolatos kérdéseire (NIOK, Európa Ház) A játékok, zenés előadások vagy érdekes tanulási módszerek iránt érdeklődők ellátogattak a homoludens.hu Egyesület, a Nagycsaládosok Egyesülete, az EMU Egyesület és az Aquarius Népfőiskola külön standjaihoz. A civilek jelenét és jövőjét szakmai fórum keretében vitatták meg a résztvevők meghívott szakemberek körében. A délutáni gála előtt került sor a Civil Vándorserleg átadására, amelyet ebben az évben az Angyalföldi Szociális Egyesület nyert el. A három legszínvonalasabb stand nyerteseit is ekkor jelentették be (a homoludens.hu Egyesület, az Iránytű Ifjúsági Alapítvány, XIII. ker. KEF és a Neurofibromatózisos Betegek és Segítőik Társasága).

A műsorban fellépett a Stella koncertkórus, Csuka Mónika Énekiskolája, a Zengő Kórus és az Acélhang Férfikar, a Stella Koncertkórus Astangajóga „Skatulácska” együttese és az Angyalföldi Vadrózsa Néptáncegyüttes.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj