XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2011/02/15/felhivas-ingyenes-lakossagi-nyelvtanfolyami-reszvetelre/

Témák A-Z

Felhívás ingyenes lakossági nyelvtanfolyami részvételre

ARCHÍV | 2011. február 15. - Frissítve Egyéb

A 2004. óta folyamatosan indított angol nyelvi képzéseink 4400 helyi lakos számára biztosítottak ingyenes nyelvtanulást. A kedvező tapasztalatokra és a továbbra is nagy érdeklődésre tekintettel a XIII. kerületi önkormányzat 14. alkalommal meghirdeti angol nyelvi képzését.

Az igényekhez igazodva programunkat megújítottuk:
•    a munkába állás megkönnyítése érdekében kismamák részére gyermekmegőrzési lehetőséggel együtt kínálunk kezdő szintű nyelvtanfolyamot
•    minden csoportban a foglalkozásokat rendszeresen látogató, s a nyelvtanárok által továbbhaladásra javasolt hallgatók részére biztosítjuk a további tanulást őszi, haladó tanfolyamainkon.

A tanfolyamon Budapest XIII. kerületének lakói vehetnek részt életkortól és képzettségtől függetlenül. A kezdő szintű képzés 5 helyszínen, 50 fővel induló csoportokban, kipróbált tematika és oktatási segédlet használatával történik. A képzés 32 órás, 8 hetes időtartamú (heti 2×2 óra). A foglalkozások 2011. március 21-től május 19-ig délelőtti, délutáni, illetve kora esti időpontokban zajlanak. A tantermeket, a szakképzett nyelvtanárokat és a tankönyveket az önkormányzat biztosítja.

A jelentkezési lapokat az érdeklődők átvehetik a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetik az önkormányzat honlapjáról (www.bp13.hu). A kitöltött jelentkezési lapokat 2011. február 21-től február 28-ig személyesen adhatják le a Béke téri ügyfélszolgálaton. A csoportokba a jelentkezés sorrendjében kerülhetnek be a résztvevők.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj