XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/07/31/uj-csapat-debutal-a-fozoversenyen/

Témák A-Z

Új csapat debütál a főzőversenyen

ARCHÍV | 2012. július 31. - Frissítve Közterület felügyelet hírek

Az új csapat összetétele páratlannak mondható, hiszen nincs még egy együttes, amely közterület-felügyelőket és településőröket tudhatna a soraiban – természetesen a közreműködő családtagok mellett. A felügyelet csapata közfelkiáltással úgy határozott, hogy az alkalomhoz és az évszakhoz illő pályaművet fognak elkészíteni: a nyárutó hangulatát idéző könnyű, kímélő csülkös-hagymás primőr lóbab jó eséllyel indulhat majd a díjak valamelyikéért.

Augusztus 26-ig, a verseny napjáig még van idő a gyakorlásra, a receptúra finomítására, a csapatmunka fejlesztésére. A csapat tagjai addig számos konzultációt terveznek a felhasználásra kerülő füstölt szalonna fajtájáról, a hagymaszeletek paramétereiről, és egy sor hasonlóan fontos kérdésről. A viadalra készülő közterület-felügyelők nem voltak hajlandók többet elárulni felkészülésük kulissza titkairól, egy apró praktikát azonban megosztanak honlapunk olvasóival. A vöröshagyma által előidézett kellemetlen leheletet legjobban fokhagymával lehet közömbösíteni! A Premier team, a XIII. kerületi közterület-felügyelet csapata minden,  az együttesnek drukkoló jóakaratú embert  szeretettel vár a főzőversenyen!

Képünkön a tavalyi verseny egyik feszült pillanata látható: munkában a Borszéki Gyula, Radó Gábor, Kapuvári Beatrix által alkotott zsűri.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj