XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/08/01/hetvegi-ajanlo-augusztus-4-5/

Témák A-Z

Hétvégi ajánló: augusztus 4-5.

ARCHÍV | 2012. augusztus 01. - Frissítve Kulturális hírek

Augusztus 4-én a RaM kertjében folytatódik a Lakótelepi Napok rendezvénysorozata. Délután 15 órától a kínálat a következő:

  • Labdazsonglőr-bemutató
  • Kézműves foglalkozás
  • A Csepp Színház vásári komédiája
  • Főzési tanácsok idényjellegű ételekhez
  • Az ÚKG minitárlata
  • Kedvezményes zöldség-gyümölcsárusítás

Augusztus 4-én Váczi Eszter és a Quartett játszik a Margitszigeten 21 órától. A csapat 2002-ben alakult, és kezdetben örökzöld jazz standardek feldolgozásait játszotta. Ma már saját szerzeményeikkel szórakoztatják a közönséget. A Váczi Eszter – ének, Gátos Bálint – basszusgitár, Gátos Iván – billentyűs hangszerek, Mike Zsolt – dobok és Schneider Zoltán – gitár alkotta formáció ezúttal a Margitszigeti Víztornyot választotta koncertje helyszínéül.

Augusztus 5-én Stefanidu Janula lép zenekarával fel a Szent István parkban. A Nyáresti koncertek keretében 19 órától hallgathatják meg a XIII. kerületiek a görög zenekar produkcióját. A banda repertoárja hagyományos, illetve hagyományos elemekre épülő modern görög zenéből áll. Vasárnap este igazi mediterrán hangulat költözik Újlipótvárosba.

Kitekintőként ezúttal a Művészetek Völgye programsorozatát ajánljuk, amely színes kínálattal, forgataggal, kulturális és szórakoztató eseményekkel várja a kicsiket és nagyokat a Káli-medencében. Idén augusztus 5-én zárul a fesztivál, amely a szokásokhoz híven tíz napon át várta és várja a vendégeket.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj