XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/12/05/hetvegi-ajanlo-december-8-9/

Témák A-Z

Hétvégi ajánló: december 8-9.

ARCHÍV | 2012. december 05. - Frissítve Kulturális hírek

December 8-án, szombaton 19 órától improvizációs játékra várják az érdeklődőket a VilágCsücsök Közösségi Térbe. A Váci út 50-ben a Súgó Nélkül Improvizációs Társulat egész estés előadása fogadja a XIII. kerületieket.

A Vakáció-akció klubja december 9-én, vasárnap szervez közös délutánt a XIII. kerületi diákoknak. A délután 15 órakor kezdődő program keretében a nyári táborhoz hasonlóan jó hangulatú és tartalmas programokkal teremtenek lehetőséget arra, hogy a kerületben élő vagy tanuló gyerekek, fiatalok jobban megismerhessék egymást és különleges élmények során olyan tudásra tehessenek szert, amiről az iskolákban szinte biztosan nem esik szó. Az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házba a 10 és 16 év közötti gyerekeket várják.

December 9-én, vasárnap délután Télapó, gyere már! címmel tekinthetnek meg előadást a gyerekek az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A Holdvilág Kamaraszínház verses, zenés, táncos előadását december 6-án két időpontban is megnézhetik a kicsik, a hétvégére programot kereső családoknak pedig a vasárnap 16 órától kezdődik a műsort ajánljuk.

A fogyatékossággal élők által gyártott termékek kiállításán és vásárán mutatkoznak be termékeikkel a megváltozott munkaképességűek december 8-án és 9-én a Millenárison a Segítő Vásárlás keretében. Korábbi cikkünkben találják a részleteket.

Kitekintőként az Alma együttes koncertjét ajánljuk. A gyerekek körében közismert együttes műsorát hallgathatják meg a gyerekek a hétvégén az Omszki-tó közelében. A Budakalászi Sportcsarnok ad helyet a játszóházzal egybekötött családi programnak december 8-án, szombaton 15 órától.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj