XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/12/19/hetvegi-ajanlo-december-22-23/

Témák A-Z

Hétvégi ajánló: december 22-23.

ARCHÍV | 2012. december 19. - Frissítve Kulturális hírek

December 22-én, szombaton Felsőoktatási börze lesz a VilágCsücsök Közösségi Térben. Egy interaktív előadást hallgathatnak meg az érdeklődők, ahol különböző egyetemekre, főiskolákra vagy akár OKJ-képzésre járó hallgatók lesznek jelen. A szervezők célja, hogy valós segítséget nyújtsanak az iskolaválasztó fiatalok számára.

December 22-én, szombaton karácsonyi műsorral várják a gyerekeket a Tücsöktanyán a Dagály utcában. Az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban karácsonyi misztériumjátékot tekinthetnek meg a kicsik és családtagjaik az Évkerék Társulat előadásában. Azután a Fakutya zenekar karácsonyi táncháza kínál szórakozási lehetőséget. A délután során karácsonyi képeslapot és angyalkát készíthetnek a gyerekek, emellett élő állatos Betlehem és családi társasjátékkör várja az érdeklődőket. A program délután 15 órakor kezdődik.

December 23-án, vasárnap este Kern András koncertje lesz műsoron a Vígszínházban. A Pesten születtem című produkció 20 órakor kezdődik. A színész koncertje során végigkalauzolja a nézőket egy város életén, titkain, szépségein. A legnagyobb slágerek mellett a ritkábban hallott szerzemények is elhangzanak, és fellépnek Kern András kollégái, Börcsök Enikő, Hegyi Barbara, Hernádi Judit, Fesztbaum Béla, Kútvölgyi Erzsébet és Zorán. Közreműködik Heilig Gábor és együttese.

December 23-án este a Peet Project lép fel a Budapest Jazz Club-ban a Hollán Ernő utcában. Az Odeon-Lloyd mozi helyén nyílt létesítményben a jazz iránt érdeklődőknek ígérkezik színvonalas program a szenteste előtti napon.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj