XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2013/02/13/keressuk-a-kerulet-sutemenyet/

Témák A-Z

Keressük a Kerület Süteményét!

ARCHÍV | 2013. február 13. - Frissítve 75 éves kerület hírei

A kerület születését számos rendezvény, verseny, meglepetés mellett, a kerület süteményének kiválasztásával is szeretnénk megünnepelni. 

A Kerület Süteményének megalkotására pályázatot hirdetünk.

A pályázatra nevezhet minden kerületi cukrászda és vendéglátó egység, ahol helyben készítenek süteményeket.

 A nevezés díjtalan. 

Egészséges alapanyagokból készült, összetevőiben, formájában, elnevezésében a XIII. kerület hagyományaival, történelmével összefüggésbe hozható süteményeket várunk. 

A nyertes pályázó vállalja, hogy a pontos recept ellenszolgáltatás nélkül nyilvánosságra kerül azért, hogy a kerület születésnapi süteményét a későbbiekben bármely cukrászdában, vendéglátóban elkészíthessék. Akinek kedve van, otthonában megsüthesse.

 A sütemény receptjét zsűrizés előtt a bíráló bizottság titkosan kezeli.

 A nyertes pályázó a XIII. kerületi Önkormányzattól oklevelet kap. Az eredményről beszámol a TV 13, a Media 13, a Hírnök című kerületi újság és az önkormányzat honlapja. Várható további médiaszereplés.

 Nevezési határidő: 2013. március 20.

Nevezni lehet: a letölthető nevezési lapon.

 A sütemények zsűrizése és eredményhirdetés: 2013. május 16-án, csütörtökön lesz, a Budapest Főváros XIII. kerületi Polgármesteri Hivatalban.

Az elkészített süteményeket fenti napon 9 és10 óra között várjuk a Budapest XIII. kerület Béke tér 1. szám alatt.

 A nyertes pályázó vállalja, hogy a Kerület Süteményét 2013. május 31-re elkészíti (minimum: 700 db-ot) 300.000.-Ft értékben. Az önkormányzat vállalja, hogy a zsűri döntését követő 8 napon belül 300.000.-Ft-ot a nyertes részére átadja/átutalja.

 Az elkészült süteményeket 2013. május 31-én, a Radnóti Miklós Művelődési Központban a Kerületi Díszpolgári Ünnepség keretében a meghívottak részére felszolgálja.

 

A pályázati felhívást és a nevezési lapot megtalálja és letöltheti a www.budapest13.hu honlapon, személyesen átvehető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján:   2013. 02.10. és  2013. 03. 20. között. (XIII. ker. Béke tér 1.) 

Kérjük, hogy a kitöltött nevezési lapokat – a jelentkezési határidő betartásával – faxon (452-4172), vagy postai úton (Budapest, 1555 Pf. 10.) vagy e-mailban – szkennelve – (ugyfelszolgalat@bp13.hu) jutassák el az önkormányzathoz.

Személyesen is leadhatják az ügyfélszolgálati irodán.

 Esetleges kérdéseiket, a jelentkezési határidő alatt Forgóné Kroboth Zsuzsanna igazgatási osztályvezetőnek tehetik fel a 452-4171-es telefonszámon.

 Várjuk jelentkezésüket! 

Legyen a XIII. kerületnek olyan születésnapi süteménye, amely tovább öregbíti kerületünk hírnevét.

 Nagy megtiszteltetés lenne, ha személyes részvételével hozzájárulna kerületünk születésnapjának méltó megünnepléséhez.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj