XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2013/04/05/bemutatkozik-a-75-eves-kerulet-arca/

Témák A-Z

Bemutatkozik a 75 éves kerület arca

ARCHÍV | 2013. április 05. - Frissítve 75 éves kerület hírei

Az elbírálást bizottság végezte. A pályázati felhívás szerint egy bemutatkozó és egy motivációs anyagot kellett beküldenem, amelyek alapján a kiválasztottak egy személyes elbeszélgetésen vehettek részt. Következő lépésként egy szubjektív hangvételű írást kellett írnunk a kerületi kötődésünkről, végezetül pedig egy újabb személyes elbeszélgetésre került sor. 2012 decemberében dőlt el, hogy én kaptam a megtisztelő címet, ezáltal én képviselhetem majd háziasszonyi szerepben kerületünket a programsorozat keretein belül. Ezúton is köszönöm az irántam tanúsított nagyfokú bizalmat.

Azért is nagy öröm ez számomra, mert régóta kerestem már a lehetőséget, miként tudnék csatlakozni a kerület és az önkormányzat közösségi életéhez, azt gondolom ez kitűnő lehetőség erre. Egy olyan kerületben, ahol virágzik a kulturális élet, dinamikusan fejlődik, gazdaságilag ritkaság számba menően nagy a stabilitás, ahol nagy figyelmet fordítottak az általam is rendkívül fontosnak tartott oktatásra, illetve ahol folyamatosan azon dolgoznak, hogy ez a belvároshoz rendkívül közeli városrész minél élhetőbb és minél jobban megélhető legyen, azt gondolom nem kérdés, hogy jó e itt élni, és van-e értelme részt vállalni a feladatokból. Ezek tükrében nem csak a kerület 75 éves évfordulója, ami okot adhat az ünneplésre, hanem az is hogy itt élünk, ilyen körülmények között.

Sárosi Éva, a 75 éves XIII.kerület arca és háziasszonya

Az utóbbi hónapok során megismerkedtem a programsorozat részleteivel, a szervezőkkel, egyre jobban látom a feladataimat is. Az a maximalizmus és szeretet, ami árad a kerület vezetőségéből és a szervezőgárdából a kerület iránt, véleményem szerint garantálni fogja a rendezvények magas színvonalát. A mai elidegenedő, távolságtartó világban üde színfolt az ilyesfajta összefogás és szervezkedés annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat. Az egyes programok alkalmat adhatnak aktív és passzív kikapcsolódásra, sportolásra, művelődésre, kerületünk megismerésére vagy csupán csak arra, hogy megismerjük mondjuk a szomszédunkat és kerületi lakótársainkat. Úgyhogy ezúton is mindenkit arra buzdítanék, jöjjenek el, vegyenek részt ezeken az eseményeken, biztosan mindenki meg fogja találni korosztályához és érdeklőséi köréhez mérten a megfelelőt.

Tehát szeretettel várunk mindenkit, én is igyekszem majd a lehető legtöbb programra eljutni, remélem ott találkozunk!

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj