XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/04/23/2018-evi-utfelujitasok-menetrendje/

Témák A-Z

A 2018. évi útfelújítások menetrendje

ARCHÍV | 2018. április 23. - Frissítve Közlekedési, parkolási hírek

A 2018-ban az útfelújításokat április és szeptember között végezzük. A tervezett szakaszok mindegyikét egyeztettük a területen érintett közműszolgáltatókkal, beruházásokkal. A 254 millió forint értékű útfelújítások kilenc területen valósulhatnak meg.

Áprilisban kezdődhet a Topolya utca Béke utca – Jász utca közötti 190 méteres szakaszának felújítása. Az építendő felület: 1360 m2, a kivitelezés várhatóan 3 hetet vesz igénybe. A meglévő nagy kockaköves burkolat és a teljes pályaszerkezet felbontása után új, 2X4cm vastag aszfalt burkolatot építenek be, mindkét oldalon új térkő járdával. A déli oldalán gyeprács parkoló épül.

Májusban a Toborzó utca Balzsam utca – Árva utca közötti szakasza, a Toborzó köz Toborzó utca – Árva utca között és a Tilinkó köz Árva utca – Balzsam utca közötti szakasza újul meg összesen közel 2300 m2-en

Megújul, várhatóan júniusban a Tomori utca Szekszárdi utca – Berettyó utca között és a Berettyó utca Tomori utca – Madarász Viktor utca között. Nagysága itt is több mint 2300 m2. A meglévő rossz aszfaltburkolat felmarása után új kiemelt szegélyt építenek, a meglévő térköves járda és a kapubehajtók javítása után a felület átlag 4 cm új aszfaltréteget kap.

Az útfelújítás a Csizma utca Fáy utca – Frangepán utca közötti 1782 m2-es szakasszal folytatódik júliusban és várhatóan 3 hetet vesz igénybe.

A Visegrádi utca Radnóti Miklós utca – Szent István körút 3591 m2-es terület aszfaltszőnyegezésére augusztusban, a gázrekonstrukciót követően kerülhet sor. Egyúttal a meglévő öntött aszfalt burkolatú járdát a Szent István körút – Kádár utca és a Szent István körút – Katona József utca szakaszokon térkő burkolatúra cserélik (574 m2).

A Botond utca Angyalföldi út – Kassák Lajos utca közötti 1374 m2-es felülete szeptemberben készülhet el. A meglévő aszfalt burkolatot felmarják, új szegélyt építenek be, a meglévő öntött aszfalt burkolatú járdát térkő burkolatúra cserélik (202 m2-en).

 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj