XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2021/06/30/tajekoztatas-lakossagi-adatgyujtesrol/

Témák A-Z

Tájékoztatás lakossági adatgyűjtésről

ARCHÍV | 2021. június 30. - Frissítve Egyéb

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) június 29. és szeptember 29. között önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre.

A felvétel megnevezése: az OECD Felnőttek Képesség- és Kompetenciamérése Program (PIAAC). A kikérdezés a 16 és 65 év közötti felnőtt lakosság munkavégzés és hétköznapi tevékenység során használt készségeit és kompetenciáit, valamint ezek oktatásban és foglalkoztatásban való hasznosulását egyaránt vizsgálja.

Az adatgyűjtés 143 településen zajlik. A személyek kijelölésre véletlenszerűen történt. Kerületünkben 51 személy került kijelölésre. Az adatgyűjtés során a KSH megbízásából a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal rendelkező kérdezői keresik fel a válaszadókat. A kérdezők az interjúkat az aktuális járványügyi előírásokat betartva bonyolítják le. Minden sikeres interjút követően a válaszadó 5000 forint értékű ajándékutalványt kap.

A lakosság hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a 06 (80) 200 766 (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu e-mail címen kérhet további felvilágosítást.

A KSH kéri a kijelölt személyek együttműködését.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj