XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/hirdetmeny/201505-honapjaban-kepviselo-testuleti-ulesen-targyalando-javaslatok-lakossagi-velemenyezesre/

Témák A-Z

2015.05. hónapjában képviselő-testületi ülésen tárgyalandó javaslatok lakossági véleményezésre

Rendelet tervezet meghirdetése lakossági véleményezésre

A rendeletek előkészítésében való társadalmi részvételről szóló Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének 26/2011. (VII. 4.) önkormányzati rendeletének 1. § (2) bekezdés a) pontja értelmében a közösségi együttélés alapvető szabályairól és ezek elmulasztásának jogkövetkezményeiről szóló 7/2013. (III.26.) önkormányzati rendelet tervezetét lakossági véleményezését Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete kihirdeti.
A rendelet tervezete a mellékelt pdf típusú fájlban érhető el.

A lakossági véleményeket 2015.05.05. napjáig

velemenyezes@bp13.hu e-mailcímre várjuk.

Rendelet tervezet meghirdetése lakossági véleményezésre

A rendeletek előkészítésében való társadalmi részvételről szóló Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének 26/2011. (VII. 4.) önkormányzati rendeletének 1. § (2) bekezdés a) pontja értelmében a zajvédelem helyi szabályairól szóló 8/2013. (III. 26.) önkormányzati rendelet tervezetét lakossági véleményezését Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete kihirdeti.
A rendelet tervezete a mellékelt pdf típusú fájlban érhető el.


A lakossági véleményeket 2015.05.05. napjáig


velemenyezes@bp13.hu e-mailcímre várjuk.

Helyi Esélyegyenlőségi Program időarányos végrehajtásának beszámolója meghirdetése lakossági véleményezésre

Az Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 28. napján tartandó ülésén tárgyalja a Beszámoló a 2013-2018. évi Helyi Esélyegyenlőségi Program időarányos végrehajtásáról, melynek lakossági véleményezését Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete kihirdeti.
A Helyi Esélyegyenlőségi Program 2015 évi időarányos beszámolóját a mellékelt pdf típusú fájlban érhető el.


A lakossági véleményeket 2015.05.05. napjáig


velemenyezes@bp13.hu e-mailcímre várjuk.

Bünmegelőzési koncepció végrehajtásának, valamint a közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepció tervezetének meghirdetése lakossági véleményezésre

Az önkormányzat képviselő-testülete 2015. május 28. napján tartandó ülésén, közmeghallgatás keretében tárgyalja a Beszámoló a 2011-2014. évi bűnmegelőzési koncepció végrehajtásáról; javaslat a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat 2015-2019. évi közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepciójára című dokumentumokat.
Mindannyiunk érdeke, hogy a közbiztonság és a bűnmegelőzés fejlesztésének ügye megfelelő súlyt kapjon az önkormányzat tevékenységében. A testület elé kerülő első dokumentum részletes beszámolót tartalmaz a 2011-2014. évi közbiztonsági és bűnmegelőzési feladatok végrehajtásáról. A 2015-2019. évi koncepció a feladatok meghatározása előtt elemzést tartalmaz a szakirányú tennivalókat meghatározó körülményekről, az önkormányzat rendelkezésére álló eszközökről és forrásokról. A dokumentumban felsorolt feladatok felölelik az önkormányzati munka valamennyi területét. Meghatározzák a legfontosabb célkitűzéseket, és az ezek elérése érdekében meghatározott részfeladatok összességét. Mivel a közbiztonság és a bűnmegelőzés minden itt élő ember, a kerületben tevékenykedő valamennyi rendvédelmi, nevelési, gazdasági, egyházi, és civil szervezet közügye, fontos, hogy a tárgyra vonatkozó észrevételek, javaslatok eljussanak a képviselő-testülethez.

Kérjük, írja meg Ön is a véleményét a velemenyezes@bp13.hu címre, 2015. április 30. napjáig.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj