Ősszel is lesznek önkormányzati fogadóórák közterületeken

Tavaly és idén tavasszal is sokan kérdeztek vagy tettek bejelentést, ezért 2024 őszén is tartunk közterületeken fogadóórákat a XIII. kerületben.

Milyen önkormányzati támogatást kaphatok, miután fordulat következett élethelyzetemben, anyagi viszonyaimban? Kihez fordulhatok, mert rendszeres szemetelést, hangoskodást tapasztalok közterületen? Tud-e az önkormányzat segíteni, miután társasházunkban probléma van a közös képviselővel?

Ilyen és ehhez hasonló hétköznapi kérdésekre is választ kaphat az, aki ősszel elmegy az alábbi 4 helyszín valamelyikére, ahol önkormányzatunk közterületi ügyfélfogadást tart. A Nem csak íróasztal mögött néven megszervezett kérdezz-felek jellegű programunk során munkatársaink alkalmanként két órában igyekeznek segíteni abban, hogy aki szóvá teszi a gondját, az közelebb kerüljön a megoldáshoz.

Minden kedden és minden helyszínen ott lesz a jegyző és/vagy valamelyik aljegyző, az Igazgatási, valamint a Szociális és Köznevelési Osztály, a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. és a Közterület-felügyelet egy-egy munkatársa, továbbá a kerületi rendőrkapitányság egy képviselője. Éljenek a lehetőséggel, hogy nemcsak hivatalos ügyfélfogadási időben és nemcsak íróasztal mögött kaphatnak információt, útmutatást!

Közterületi ügyfélfogadási időpontjaink és helyszíneink:

  • Szeptember 24., kedd, 16:00-18:00 óra – Fiastyúk utca és Esküvő köz kereszteződése
  • Október 15., kedd, 16:00-18:00 óra – Marina part (bejárat)
  • Október 22., kedd, 16:00-18:00 óra – Pannónia-Bessenyei utca kereszteződése
  • Október 29., kedd, 16:00-18:00 óra –Thurzó park