XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/palyazat/76857/

Témák A-Z

Pályázat nyári szünidő aktív eltöltésének támogatására

Tisztelt Kerületi Szülők!

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat ebben az évben is a pályázatot írt ki a 3-14 éves gyermeket nevelő családok részére a nyári szünidő aktív eltöltésének támogatására.

Önkormányzatunk átvállalja 3 alkalommal felhasználható Dagály fürdő belépőjegy költségeit 2024. július 1. és 2024. augusztus 31. napja közötti – hétköznapokon felhasználható – időszakban. A támogatás a családban partnerkártyával rendelkező egyik szülő és a családban nevelt gyermekek részére igényelhető.

Pályázatot a Budapest13 Smart City mobilapplikáción keresztül XIII. kerület közigazgatási területen bejelentett lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen itt élő partnerkártyával rendelkező törvényes képviselő nyújthat be a vele együtt élő gyermekre tekintettel

Az igénylés időtartama: 2024.05.27.-2024.06.30.

A támogatásra való regisztráció a Budapest13 Smart City applikáción keresztül vagy  a www.budapest13.hu honlapról letölthető adatlap megküldésével történhet.

Amennyiben Ön már rendelkezik elektronikus partnerkártyával (a továbbiakban: epartnerkártya), új igénylésre természetesen nincs szüksége.

Az epartnerkártya/utalvány applikáción keresztül történő igényléséhez egy okostelefonra vagy tabletre van szüksége.

Az applikációba történő bejelentkezést követően a bal felső sarokban lévő, három vízszintes vonallal jelölt menüre kell kattintani és a „Partnerkártya és jegyek” lehetőséget kell kiválasztani.

Ha nincs még epartnerkártyája, akkor válassza a „Partnerkártya igénylés” lehetőségek.  A „Kártyaigénylés” gomb megnyomását követően két lehetőség közül kell választania. Amennyiben már rendelkezik plasztik kártyájával, akkor a „Rendelkezem partnerkártyával”, ha még nem rendelkezik Partnerkártyával, akkor a „XIII. kerületi lakos vagyok” lehetőséget válassza ki. Választásától függően kell a továbbiakban a kért adatokat megadnia.

A beérkező epartnerkártya igényét a beérkezés sorrendjében bíráljuk el, kérjük, hogy várja meg az applikáción keresztüli válaszunkat és csak ezt követően igényelje a beiskolázási utalványt!

Ha már van epartnerkártyája, az utalvány igényléséhez is az applikáció bal felső menüpontjában elérhető „Partnerkártya és jegyek” menüpontot kell kiválasztania. Ezen az oldalon jelenik meg az epartnerkártyájának képe és az igényelhető utalványok képe, egymás alatt.

Az utalványok felirata és képe egyértelműen jelöli azon gyermekek számát, akikre a támogatást lehet kérni. (1 gyermekes, 2 gyermekes, 3 gyermekes, 4 gyermekes támogatás, ezt követően 5 vagy annál több gyermekes  támogatás esetében a 4 gyermekes támogatás és a további gyermekek számától függően csak a kiskorú igénylést kell bejelölni ). Kérem, minden esetben az Önre vonatkozó gyermekek számát ábrázoló igénylés gombot használja!

Az igénylés során a megadott email címre megküldött vagy az önkormányzati honlapról letölthető és a valóságnak megfelelő adatokkal kitöltött adatlap feltöltésével kezdheti meg az utalvány igénylését. El kell fogadnia a felhasználási feltételeket, majd az „utalványigénylés” gombra kell kattintani.

A beérkező kérelmeket elbíráljuk és az elbírálás eredményéről e-mailben is küldünk tájékoztatást.

Amennyiben jogosult az utalványra, a kiválasztott utalvány képe jelenik meg a „Partnerkártya és jegyek” menüpont alatt. Az utalvány érkezéséről üzenetet is küld az applikáció. A részutalvány képre kattintva megjelenik a kupon QR kódja, amelyet a Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszoda telephelyen felmutatva érvényesítik a kedvezményét.

Felhívom figyelmüket, hogy a kiadott utalványok csak egyszer használhatóak fel, ezért kérjük, azt kezeljék bizalmasan.

Kérjük olvassa el a pályázattal kapcsolatos további tájékoztatót itt.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj